| DZIEŃ | MENU |
|---|---|
| Poniedziałek 19.05.2025 |
Zupa pieczarkowa z ziemniakami 330g
Spaghetti bolognese 320g
Alergeny: jaja, gluten pszeniczny, seler, laktoza, gorczyca i produkty pochodne, soja i produkty pochodne
|
| Wtorek 20.05.2025 |
Rosół z makaronem 330g
Pulpety z sosem koperkowym, ziemniaki, surówka z selera i marchewki 320g
Alergeny: jaja, gluten pszeniczny, seler, laktoza, gorczyca i produkty pochodne, soja i produkty pochodne
|
| Środa 21.05.2025 |
Krupnik 330g
Zapiekanka ziemniaczana z kiełbasą, marchewką i żółtym serem 300g
Alergeny: jaja, gluten pszeniczny, seler, laktoza, gorczyca i produkty pochodne, soja i produkty pochodne
|
| Czwartek 22.05.2025 |
Kapuśniak 330g
Tortilla z warzywami i mięsem 300g
Alergeny: jaja, gluten pszeniczny, seler, laktoza, gorczyca i produkty pochodne, soja i produkty pochodne
|
| Piątek 23.05.2025 |
Zupa z kukurydzy z grzankami 330g
Jajko sadzone, ziemniaki, fasolka szparagowa 320g
Alergeny: jaja, gluten pszeniczny, seler, laktoza, gorczyca i produkty pochodne, soja i produkty pochodne
|
Start wydawania obiadów: od 6 maja 2025 (wtorek)
Zaloguj się do elektronicznego systemu rekrutacji Omikron (link do systemu). Wskaż szkoły i klasy, do których chcesz aplikować – możesz wybrać dowolną liczbę szkół i oddziałów. Wypełnienie wniosku zajmie tylko kilka minut.
Prosimy o informację SMS w każdą niedzielę po opublikowaniu menu, w które dni wybierasz obiady.
Szukasz szkoły, która otworzy przed Tobą świat możliwości? Chcesz rozwijać pasje, zdobywać doświadczenie w międzynarodowych projektach i działać społecznie w inspirującym gronie? XVIII Liceum Ogólnokształcące w Krakowie to miejsce właśnie dla Ciebie!
7 czerwca 2025 r. o godz. 9:30 zapraszamy całą społeczność szkolną na uroczyste zakończenie roku szkolnego – czas podsumowań, nagród i wspólnego świętowania!
Grzegorz Nicpoń
Dyrektor